Personal Training

Een Power Vitaal Traject is het beste wat je jezelf cadeau kunt geven. Er wordt met professionele aandacht naar jouw huidige situatie gekeken, waarna er een persoonlijk plan wordt gemaakt waarbij jouw doelen kunnen zijn:

  • Afvallen
  • lichamelijke klachten verminderen
  • Fitter worden
  • mindfuller in het leven staan

Door middel van een holistische aanpak bereik je eerder je doelen doordat je inzicht krijgt in jouw patronen. Daarbij zijn de trainingen ook helemaal op jouw persoonlijke doel- en conditie afgestemd. Tijdens dit traject, krijg je voedingsadviezen volgens de richtlijnen van Puur gezond. Een traject duurt sowieso 3 maanden, maar kan altijd verlengd worden om jouw persoonlijke doelen te behalen. Alle personal trainingen worden overdag doordeweeks verzorgd. Zie ook het Power Vitaal Traject.

Wil jij jezelf ontwikkelen met intensieve begeleiding? Neem dan eens vrijblijvend contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Het Hormoonfactor Traject

Naast een PT traject kun je ook gebruik maken van Het Hormoonfactor Traject. Hierbij krijg je naast Personal Training ook begeleiding in voeding, mindset en ontspanning. De voeding bestaat uit richtlijnen van de hormoonfactor. Ook een gedeelte mindset zal aan bod komen, hierbij maken we gebruik van verschillende tools binnen de psychologie, yoga en energetische basiskennis. Bij ontspanning moet je denken aan ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.

Tevens krijg je advies op het gebied van hoogwaardige suppletie die jouw gezondheid gaat ondersteunen. Ik werk met Zinzino

Naast het Power Vitaal Traject kan je ook een losse training of de Personal Training Voordeelkaart aanschaffen. Alle trainingen worden in het abc gebouw Thorbeckelaan 102, in Sliedrecht of buiten gegeven.

Kosten per maand zijn afhankelijk hoe vaak je komt in de week en hoe lang je traject is wat je aangaat. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, dan vertel ik je hier meer over.

Spreekt dit je aan? Vraag dan meteen hier een kennismakingsgesprek aan zodat wij jou meer informatie kunnen geven!

Lees ook de Algemene Voorwaarden

 

 

 

 

Facebook