Personal Training

Een Personal Trainings Traject is het beste wat je jezelf cadeau kunt geven. Er wordt met professionele aandacht naar jouw huidige situatie gekeken, waarna er een persoonlijk plan wordt gemaakt waarbij jouw doelen kunnen zijn:

  • Afvallen
  • Spieropbouw
  • Fitter worden
  • Beter worden in de sport die je al beoefend (zoals bijvoorbeeld hardlopen)

Door middel van persoonlijke aandacht bereik je eerder je doelen doordat je gemotiveerd, gecoacht en gestimuleerd wordt om de oefeningen optimaal uit te voeren. Daarbij zijn de trainingen ook helemaal op jouw persoonlijke doel- en conditie afgestemd. Tijdens dit traject, krijg je voedingsadviezen volgens de richtlijnen van Puur gezond. Een traject duurt sowieso 3 maanden, maar kan altijd verlengd worden om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Wil jij jezelf ontwikkelen met intensieve begeleiding van een van onze coaches die geheel tot jouw beschikking staat? Neem dan eens vrijblijvend contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Sinds januari 2016 ben ik aangesloten bij het BGN. Dat houdt in dat veel zorgverzekeraars een vergoeding geven als je aanvullend verzekerd bent. Dit kun je vinden onder de naam preventie en raakt niet je eigen risico. Benieuwd wat jouw zorgverzekeraar vergoed? Kijk op de volgende site: http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

Het Hormoonfactor Traject

Naast een PT traject kun je ook gebruik maken van Het Hormoonfactor Traject. Hierbij krijg je naast Personal Training ook begeleiding in voeding, mindset en ontspanning. De voeding bestaat uit richtlijnen van de hormoonfactor. Ook een gedeelte mindset zal aan bod komen, hierbij maken we gebruik van verschillende tools binnen de psychologie. Bij ontspanning moet je denken aan ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.

Het Hormoonfactor Traject is ideaal voor:

  • Blijvend gewichtsverlies / gedragsverandering.
  • (extreme) Vermoeidheid (na een Burn-out, bijnieruitputting)
  • Hormoondisbalans.

Nadat je het traject hebt afgerond kan je doorstromen in de power walking, of bootcamp.

Spreekt dit je aan? Vraag dan meteen hier een kennismakingsgesprek aan zodat wij jou meer informatie kunnen geven!

Lees ook de Algemene Voorwaarden

 

 

 

 

Facebook