Massage

Per heden bied ik ook massages via Vitaal in Balans aan bij Happy On The Move in Sliedrecht. Je kunt kiezen uit 3 massages speciaal voor dames:

1. Ontspanning en healing met olie. (Rug/nek).
Dit is een massage met etherische oliën. Voor ontspanning en nieuwe energie.

2. Sportmassage. (Rug/Nek).
Dit ie een stevige massage, waar ook triggerpoints worden aangepakt.

3. Energetische behandeling met kleding aan. 60 minuten. (Heel het lichaam).
Reiki is al eeuwen oud. Vaak helaas wordt hier heel geheimzinnig over gedaan. Maar reiki is eigenlijk alleen maar heel mooi. Reiki heeft mij geholpen om heel snel een hoger bewustzijn te krijgen. Je krijgt echt een beter contact met de bron, god of universele levensenergie. En vandaar uit kan je jezelf helen. Iedereen kan van naturen reiki geven, maar het bewustzijn hiervan zijn we verleerd. Denk maar aan een moeder die instinctief haar hand op de zere plek van haar gevallen kind plaats. We weten dat handoplegging helend werkt.

Reiki is het doorgeven van helende energie/licht vanuit de bron via mijn handen naar de persoon die ik behandel. Je kan warmte voelen, kou of juist helemaal niets. Maar reiki stroomt altijd en zal een zaadje planten om jou te helen. Of het nu oude pijn, overtuigingen of lichamelijke ongemakken zijn. Het opent jouw bewustzijn om ook aan jezelf te gaan werken. Daarom vind ik reiki ook een hele mooie combinatie met yoga en meditatie.

Ik heb Usui reiki 1,2 en 3 gedaan en doe momenteel een reiki therapeut-opleiding.

Een complete reiki behandeling duurt een uur en kost 55,-. Deze afspraak kan je maken door het contactformulier in te vullen.

Overige massages zijn 30 minuten en kosten 27,50 per keer.
Waar: Happy On The Move, Maaslaan 6 in Sliedrecht
Wanneer: op dinsdag- en woensdagochtend.

Check de beschikbare tijden en boek gelijk je massage:

Voor meer informatie neem gerust contact op via het contactformulier of via info@vitaaloutdoor.nl

Facebook