Over Ons

Vitaal outdoor wordt geleid door Francis Vlot en geassisteerd door haar man Marcel Vlot.

Mede omdat wij het heerlijk vinden om te sporten in de frisse buitenlucht, en onze kennis willen delen met andere enthousiaste sporters, hebben wij het idee bedacht om samen deze formule op te gaan zetten. Sporten moet weer leuk worden! Plezier hebben en samen bezig zijn geeft energie!

Marcel is voetbaltrainer en heeft veel ervaring in het geven van groepstrainingen. Ook kijkt hij naar het individu: zijn er blessures? Wat is de belastbaarheid van een (beginnend sporter)? Hoe maak je iemand nog beter in wat hij al kan. Met zijn voetbal en bootcamp ervaring kan hij goed en gevarieerd lesgeven.

Francis heeft ervaring op het gebied van hardlopen, bootcampen, yoga en pilates. Zij heeft de afgelopen jaren diverse diploma’s behaald zoals: Gewichtsconsulent, Trainer Hormoonfactor, Stresscounselor, Sport en Voeding en is zij afgestudeerd als Functional Personal Trainer.

Sinds 2015 zijn Marcel en Francis gediplomeerd bootcamp intructors.

Naast bootcamp en yoga geeft Francis ook personal training in het ABC gebouw in Sliedrecht. Dit doet zij doormiddel van speciale trajecten die snel en doelgericht zorgen voor resultaat. Zie het Power Vitaal Traject.

Gezien onze veelzijdigheid, moet het lukken één ieder weer vol energie en lekker in zijn of haar vel te krijgen.

Facebook