Bootcamp

Fitter en meer energie

Er is niets lekkerder dan sporten in de buitenlucht. Conditioneel zal je sterker worden en daarnaast zal je verbranding omhoog gaan. Elke week zal je merken dat jouw lichaam fitter wordt en dat je gelijktijdig meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer kan en wilt missen!

Powerwalken:
Als beginnende sporter is powerwalken misschien wel de beste sport om mee te beginnen. Je werkt aan je conditie en je raakt wat overtollige kilo’s kwijt. Als je na een paar maanden aardig kan meekomen, dan kan je de stap wagen naar de bootcamps. In maart en september begint een cursus speciaal voor beginners.

Maar de powerwalktrainingen zijn ook geschikt als je gewoon lekker in beweging wilt blijven, graag positieve mensen om je heen hebt en wilt genieten van de natuur in de omgeving.

Bootcamp:
Middels een korte intensieve training van één uur, houd je je hormonen in balans en gaat daarbij de verbranding nog eens 36 uur door. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Waarbij individueel gelet zal worden op de belastbaarheid van de sporter. Door middel van gevarieerde trainingen zullen wij u op een hoger niveau brengen.

Sneller afvallen

Wil je resultaat met afvallen? Dan is bootcamp de aangewezen sport. Omdat je alle energiemotoren aanspreekt in je lichaam, zal je zeker vet gaan verbranden. De hoeveelheid zuurstof en de kou in de winter helpen om goed af te vallen. Wel moet je dan minimaal 2 tot 3 x per week komen trainen. Gratis Proefles

Rooster en locaties:

 • Dinsdag: 19.30-20.30 Kettlebel Bootcamp, stationspark 125 in Sliedrecht
 • woensdag: 19.00-20.00 Powerwalken, Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht
 • Donderdag: 19.30-20.30 Bootcamp op Muziek, station Blauwe Zoom Hardinxveld
 • zaterdag: 9.00-10.00 Powerwalken, station Blauwe Zoom Hardinxveld
 • Zaterdag: 9.00-10.00 Running Bootcamp, station Blauwe Zoom Hardinxveld

  Tijdens schoolvakanties en max.3 weken in de zomervakantie zijn er geen trainingen.

  Lees ook de algemene voorwaarden van de groepslessen. Abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden.

   

 • Facebook