Bootcamp

Fitter en meer energie

Er is niets lekkerder dan sporten in de buitenlucht. Conditioneel zal je sterker worden en daarnaast zal je verbranding omhoog gaan. Elke week zal je merken dat jouw lichaam fitter wordt en dat je gelijktijdig meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer kan en wilt missen!

Bootcamp:
Middels een korte intensieve training van één uur, houd je je hormonen in balans en gaat daarbij de verbranding nog eens 36 uur door. Deze trainingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Waarbij individueel gelet zal worden op de belastbaarheid van de sporter. Door middel van gevarieerde trainingen zullen wij u op een hoger niveau brengen.

Sneller afvallen

Wil je resultaat met afvallen? Dan is bootcamp de aangewezen sport. Omdat je alle energiemotoren aanspreekt in je lichaam, zal je zeker vet gaan verbranden. De hoeveelheid zuurstof en de kou in de winter helpen om goed af te vallen. Wel moet je dan minimaal 2 tot 3 x per week komen trainen. Gratis Proefles

Rooster en locaties:

 • Dinsdag: 19.30-20.30 Bootcamp op Muziek, station Blauwe Zoom Hardinxveld
 • Zaterdag: 9.00-10.00 Running Bootcamp, station Blauwe Zoom Hardinxveld

  NIEUW! Train je op dinsdag dan is in die zelfde week de training op zaterdag gratis. Train je alleen op zaterdag dan kost het je wel een strip.

  Tijdens schoolvakanties, feestdagen en max.3 weken in de zomervakantie zijn er geen trainingen.

  Lees ook de algemene voorwaarden van de groepslessen.

   

 • Facebook