Yoga

Yoga

Vinyasa flow yoga (yang) is een krachtige vorm van yoga, waarbij je bewegingen maakt op de ademhaling. De vinyasa’s zijn kleine zonnegroeten die tussen de houdingen gedaan worden. Zo krijg je een mooie flow van energie waarbij je snel spieren opbouwt en sterker wordt in armen, benen en romp. Elke les wordt afgesloten met een meditatie.

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je spanningen in de spieren juist leert loslaten. Deze les is staat eigenlijk helemaal in het teken van ademhaling, ontspanning en mindfullness.

Rooster

  • Maandag Vinyasa flow 19.00-20.00, Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht
  • Woensdag yin yoga 9.00-10.00, Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht

Proefles

Wil je weten welke yoga bij je past, dan kan je ook eerst een proefles kopen. Je meld je aan via onderstaande link en via de kalender meld je jezelf aan voor jouw gewenste les met datum. Wordt je lid, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht. Een proefles is €11,50;  Geef je hier op voor een proefles.

 

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen yoga. Dit is doorberekend in het maandbedrag. Het yoga seizoen is 12 maanden. In de zomervakantie is het 2 weken niet.  Het inhalen van een gemiste les is uitzonderlijk en alleen op aanvraag.

Op 10 juni is er een extra vinyasa flow les op 2e pinksterdag om 9.00-10.00.
Er is geen vinyasa flow op 22 juli, 12 augustus en 19 augustus.
Er is geen yin yoga op woensdag 24 juli en 14 augustus.

Tijdens de zomermaanden en feestdagen kan een les niet doorgaan doordat er te weinig aanmeldingen zijn (<5). Aan/af melden is minimaal 12 uur van te voren.  

De kosten voor deze cursus bedragen:
 Yoga 1 x per week: 33,- per maand
 Yoga 2 x per week: 50,- per maand (zie ook bootcamp & Yoga)

Voor meer informatie: info@vitaaloutdoor.nl of telefonisch op 06-24247259.

Facebook