Yoga

Yoga

Power yoga (yang) is een krachtige vorm van yoga, waarbij je snel spieren opbouwt en sterker wordt in armen, benen en romp. Elke les wordt afgesloten met een meditatie.

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je spanningen in de spieren juist leert loslaten. Deze les is staat eigenlijk helemaal in het teken van ademhaling, ontspanning en mindfullness.

Ashtanga yoga. Is een krachtige vorm van yoga waarbij je steeds dezelfde volgorde van asana’s aanhoudt. De Poweryoga (yang yoga) is hiervan afgeleid.

Rooster

  • Maandag Poweryoga 19.00-20.00, Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht
  • Woensdag yin yoga 9.00-10.00, Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht
  • Donderdag yin yoga 19.30-20.30. Maaslaan 6 in Sliedrecht

Proefles

Wil je weten welke yoga bij je past, dan kan je ook eerst een proefles kopen. Je meld je aan via onderstaande link en via de kalender meld je jezelf aan voor jouw gewenste les met datum. Wordt je lid, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht. Een proefles is €11,50;  Geef je hier op voor een proefles.

 

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is er geen yoga. Dit is doorberekend in het maandbedrag. Het yoga seizoen is 12 maanden. In de zomervakantie is het 2 weken niet.  Het inhalen van een gemiste les is uitzonderlijk en alleen op aanvraag.

 

De kosten voor deze cursus bedragen:
 Yoga 1 x per week: 33,- per maand
 Yoga 2 x per week: 50,- per maand (zie ook bootcamp & Yoga)

Voor meer informatie: info@vitaaloutdoor.nl of telefonisch op 06-24247259.

Facebook