Bootcamp

Fitter en meer energie

Er is niets lekkerder dan sporten in de buitenlucht. Conditioneel zal je sterker worden en daarnaast zal je verbranding omhoog gaan. Elke week zal je merken dat jouw lichaam fitter wordt en dat je gelijktijdig meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer kan en wilt missen!

Middels een korte intensieve training van één uur, houd je je hormonen in balans en gaat daarbij de verbranding nog eens 36 uur door. Deze training is geschikt voor zowel de beginnende sporter als ook voor de gevorderde. Waarbij individueel gelet zal worden op de belastbaarheid van de (beginnend) sporter. Door middel van gevarieerde trainingen zullen wij u op een hoger niveau brengen.

Sneller afvallen

Wil je resultaat met afvallen? Dan is bootcamp de aangewezen sport. Omdat je alle energiemotoren aanspreekt in je lichaam, zal je zeker vet gaan verbranden. De hoeveelheid zuurstof en de kou in de winter helpen om goed af te vallen. Wel moet je dan minimaal 2 x per week komen trainen. Wil je naast bootcamp ook graag gewogen en gemeten worden? Dan kan dit ook. Maak dan 1 x per maand een afspraak met Francis. Zij heeft een professionele weegschaal die ook vetmassa en spiermassa meten. Meten en Wegen kan op maandagavond bij Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht.

Onbeperkt sporten tegen lage kosten

Kies voor een abonnement om onbeperkt te komen bootcampen, of inclusief mogelijkheid om mee te doen aan Yoga, ook onbeperkt!

  • Bootcamp Onbeperkt € 40,- per maand
  • Bootcamp + Yoga Onbeperkt € 50,- per maand
  • 10-strippenkaart € 70,-

Aanmelden

Tijden: Onderstaand geeft aan waar en wanneer er bootcamp is.

 

Soort training Wat doet het? Dag en tijd Locatie Trainer(s)
Bootcamp Reguliere bootcamp training voor meer kracht en conditie. Maandag

19.30-20.30

Thorbeckelaan 102 ( trimclub abc), Sliedrecht Jordy
Kettlebel bootcamp Kracht en conditie met een kettlebel.

Zie voordelen kettlebel training.

Dinsdag

19.30-20.30

Stationspark 125, Sliedrecht

 

Francis en/of Marcel
Power bootcamp Explosief en kracht, Voor diegene die van lekker pittig houden en niet bang zijn van een beetje modder. Woensdag

19.30-20.30

Station

Blauwe Zoom Hardinxveld Giessendam

Jordy
Bootcamp op muziek Conditie en kracht training met fun factor op muziek. Donderdag

19.30-20.30

Station

Blauwe Zoom Hardinxveld Giessendam

Marcel en/of Francis
Running bootcamp Op een parcours van 5 a 6 km door prachtige natuur, lopen we stukjes hard en doen we bootcamp oefening. Het accent ligt op intervaltraining, conditie en kracht. Zaterdag

9.00-10.00

Station

Blauwe Zoom Hardinxveld Giessendam

Francis en Marcel

 

Meld je nu aan!

Lees ook de algemene voorwaarden van de groepslessen. Abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden.

 

Facebook