Power Walking

WAT IS POWERWALKING?
Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!
Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKINGCLUB VERANDERT JE LEVENSWIJZE
Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten. Kijk ook bij www.powerwalkingclub.nl voor meer informatie.

Tijden en locaties:
Dinsdag 19.00-20.00: Stationspark 125, Sliedrecht
Woensdag 19.00-20.00: Thorbeckelaan 102 Sliedrecht
Zaterdag 8.30-9.30: Station Blauwe Zoom, Hardinxveld

Dinsdag 3 september 2019 start weer een beginnerscursus powerwalken.
In 3 maanden tijd werken we aan een snelheid van 7 a 8 km per uur. Je traint elke dinsdag om 19.00 en start op locatie Stationspark 125 in Sliedrecht. Je loopt zelf ook 2 x in de week op eigen tempo een uur. Ga je snel vooruit, dan kan je ook meetrainen op de woensdag en zaterdag bij de gevorderden. Na 3 maanden kan je ook met de bootcamps meetrainen. Deze cursus kan je aanschaffen via: beginnerscursus van 3 maanden, start 3 september

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan: Gratis Proefles

Zie ook het rooster van: Vakantie periode 2019

Trainingen gaat altijd door behalve bij extreme weersomstandigheden en op feestdagen. Het kan voorkomen dat trainingen niet doorgaan in de schoolvakanties of dat er dan een andere trainer is. Hiervan wordt u op tijd op de hoogte gesteld en het staat altijd op het rooster van fitmanager.

Facebook